Labora.nu
Labora.nu
Tjänster
Vilka är vi
Litteratur
NyckeltalsInstitutet
Kontakt

Tjänster

Labora är ett konsult- och utbildningsföretag som består av tre personer med mångårig erfarenhet av konsult- och utbildningsverksamhet.

Vår verksamhet tar avstamp i kopplingen mellan forskning och praktik. Detta innebär att vi arbetar deltid med forskningsfrågor som rör de immateriella resurserna i företaget. Under de seaste decenneit har vi framförallt arbetat med frågor rörande produktion och kommunikation av siffror. Vår grundläggande filosofi är att mätningar spelar roll i organisationernas strävan mot att nå sina mål och närma sig sina visioner. Siffrorna måste vara relevanta, men de måste också vara kommunikativa!

Verksamheten i Labora grundar sig på att vi tar relationen mellan personal, kund och ekonomi på allvar. Vi erbjuder tjänster där den ekonomiska logiken används på samma sätt inom personal- och kundfunktionerna som inom ekonomifunktionen.

Vi föreläser, utbildar och handleder inom personalekonomi och nyckeltal, i alltifrån kalkylering för att få prissättning på mjuka argument till kommunikation och siffror.

Kontakta oss via mejl till

info@labora.nu

Labora.nu, Box 1104, 751 41 Uppsala
info@labora.nu

Boken om personalekonomi!
Ny bok från Anders Johrén, Bino Catasús och Olle Högberg. En uppföljare till Boken om Nyckeltal.
Läs mer!
klockor kopior ralph lauren outlet polo ralph lauren outlet