Labora.nu
Labora.nu
Tjänster
Vilka är vi
Litteratur
NyckeltalsInstitutet
Kontakt

Vilka är vi

BildBino Catasús
Professor i redovisning och revision vid Stockholms Universitet och verksam som forskare och lärare på företagsekonomiska institutionen vid Stockholms universitet. Bino forskar om redovisnings-, mätnings- och styrningsfrågor och är författare till både böcker och vetenskapliga artiklar. Bino fascineras av siffrornas magi.

bino@labora.nu
BildAnders Johrén
Civilekonom och har arbetat i Labora Konsultforum sedan år 1988 med utbildningar, utredningar och konsultation, framför allt med ekonomiska argument kring personalfrågor. Anders har skrivit flera böcker och är medförfattare till bl a ”Personalekonomi idag”, ”Boken om nyckeltal”, ”Effektiv friskvård – lönsammare företag” och ”Personalresurser – ett arbetsmiljöekonomiskt perspektiv”.

anders@labora.nu
BildOlle Högberg
Docent i företagsekonomi på företagsekonomiska institutionen vid Stockholms universitet. Olle är mycket intresserad av att utveckla metoder som speglar nyckelresursen personal och vill skapa stimulerande beslutsunderlag för verksamhetsutveckling. Han har skrivit flera läroböcker i företagsekonomi.

olle@labora.nu

Labora.nu, Box 1104, 751 41 Uppsala
info@labora.nu

Boken om personalekonomi!
Ny bok från Anders Johrén, Bino Catasús och Olle Högberg. En uppföljare till Boken om Nyckeltal.
Läs mer!
klockor kopior ralph lauren outlet polo ralph lauren outlet